Event Beskrivelse:

Så er det tid til årets Fårup Sommerland-tur! jaaah Vi indtager Fårup Sommerland i bedste Anime Kita stil og hygger dagen væk med det forhåbentlig gode vejr, en underholdende forlystelsespark, vandland og hinandens selvskab. :)

Hvad: Fælles hyggetur til Fårup Sommerland. Hvornår: Lørdag den 3. juni (!!) fra kl. 10:30 og til vi ikke gider længere. Sommerlandet lukker kl. 18:00. Hvor: Vi mødes ved hovedindgangen til Fårup Sommerland (de gyldne buer, ikke billetlugen). Sommerlandet ligger tæt ved Blokhus. Hvor meget: Prisen for entré til Fårup Sommerland er 275 kr. Det kræver ikke medlemskab at deltage, da det afholdes et offentligt sted. Deltagerbegrænsing: Vi kan være lige så mange som vi lyster :) Alle kan være med - både medlemmer og ikke-medlemmer af Anime Kita.

Andet praktisk: - Hvis I vælger at møde op i cosplay (hvilket I skal være mere end velkomne til), så tag lige hensyn til vejret. Det er dumt at tage et stort kjole-outfit, tyk kigurumi eller lign. på hvis der bliver 30°C og høj sol hele dagen.

Så håber vi på at se rigtig mange deltagere for at have det så hyggeligt som muligt :) Spørgsmål og kommentarer er velkomne her i tråden.

Tilmeld