Event Beskrivelse:

Tilmelding til Kita Con 2019

Det praktiske:
Gistrup Skole
Hadsundvej 406
9260 Gistrup


Start: 12. juli 2019 kl. 14.00
Slut: 14. juli 2019 kl. 16.00


Se mere: http://www.anime-kita.dk/kita-con/

Om arrangementet:

Tilmeldning for mad og soveværelse lukket.

Kita Con er en kulturmesse for japansk populærkultur, hvor vi bl.a. afholder quizzer og konkurrencer samt sociale events. Desuden vil vi have et gameroom med diverse konsoller til fri afbenyttelse samt et brætspilsrum med spil for enhver smag.

Så kom frisk, og vær med til at gøre Kita Con 2019 til noget særligt, når vi i år åbner dørene for spændende arrangementer og hyggeligt samvær. Desuden kan vi med vores kiosk tilbyde et bredt udvalg af japansk og asiatisk-inspirerede varer.

I år tilbyder vi morgenmad både lørdag og søndag. Til aftensmad foreslår vi enten takeaway fra et af byens to pizzeriaer, og ellers vil Gistrup Skoles køkken være til fri afbenyttelse i udvalgte tidsrum for dem, som ønsker at varme eller tilberede lette måltider. Dette kan man fordel kombineres med en tur til byens fødevarebutikker, som ligger i gåafstand fra skolen.

Som altid har vi en sovesal til rådighed, og vi har igen i år fået lov at benytte badefaciliteterne i Gistrup Hallerne ved siden af skolen.

For de kreative sjæle vil der være plads i Artist Alley, hvor de mest fantastiske og fantasifulde kreationer bliver fremstillet og forhandlet. Dem, som har lyst til at fortælle om deres egen forening/klub eller har varer, de vil sælge, har vi plads til i vores Dealer-område.

Bemærk, at der vil være en fotograf til connen, som tager billeder for Anime Kita. Fotografen arbejder frivilligt for Anime Kita og følger vores reglement.

Sådan gør du:
1) Tilmeld dig Kita Con 2019 ved at klikke på “Tilmeld” herunder.
2) Når du således ankommer til Kita Con 2019 og bliver tjekket ind, betaler du det samlede beløb i døren. Vi tager kontanter og MobilePay.


(Bemærk: Har du ikke et gyldigt medlemskab ved connens start fredag d. 12. juli, skal du betale medlemskontingent på 150 kr. foruden dine eventuelle tilkøb. Vi sørger for at få dig registreret som medlem efter indtjek, og du er herefter medlem af Anime Kita et år frem).

Tilmeld